dijous, 14 d’octubre del 2010

Estratègia i murrieria

Avui us deixo amb dos gols molt diferents. El primer d'ells destacable perquè és una jugada d'estratègia. Però, sobretot, perquè és doble. Una jugada que s'ha vist molt, però així doble jo no l'havia vist mai. Correspon al partit Azerbadjan-Túrquia i la fan els locals.



El segon gol és de dos equips desconeguts, però us recordarà al gol que va fer Tamudo a la final de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid. Crec que va ser el 2000.

2 comentaris:

  1. Què, no sabies com fer sortir el nom d'en Tamudo al blog??? Aquest tio no té nivell per aparèixer aki home!!! A banda que akest gol és legal...

    Pel què fa al primer, si jo sóc al camp, no cal fer estratègia als corners! Bé, crec que en Pere Serra em pot suplir perfectament.

    ResponElimina
  2. Gol 1: Jo tampoc l'havia vist mai així doble. Tant destacable és el gol, com els 'reflexes' del porter (diguem que la pilota no va massa ajustada al pal, oi?) o la cantarella del locutor.

    'La condició nº 1 perquè sortís qualsevol jugada d'estratègia al Taradell és que tu no hi fossis present'... ;-) Perdoneu, però algú ho havia de dir.

    Gol 2: Mèrit del davanter però sobretot badada descomunal (però humana) del porter. Completament d'acord amb el brotherkiwi, la introducció del nom Tamudo al blog està fent baixar el nivell (fuera, fuera, fuera!).

    Per murri, el xiulet de Pinto (de inflexión) en el partit davant del Copenhaguen. Els tenim contents els danesos...

    A seguir cuidant la peixera!

    ResponElimina