dilluns, 4 d’octubre del 2010

Recorda aquest nom

Ja tornem a ser aquí. Tot i que tinc un post preparat, molt més amè, avui us parlaré d'un futbolista de qui ja li he comentat quatre coses a algú. Es tracta de Shinji Kagawa. Un jove japonès de només 21 anys que aquest any ha fitxat pel Borussia Dortmund.

No és gens conegut, però potser començareu a senir-ne coses. I és que, com que només es van pagar 350.000 euros pel seu traspàs, no s'ha fet sentir. Però, ja s'està sortint a la Bundesliga. I què té per ser diferent?

Doncs, simplement té gol. Els japonesos solen ser jugadors ben dotats tècnicament, però no acaben de sobresortir perquè els falta malícia o ordre i gol. Per això, al Mundial va sobresortir Honda, simplement perquè va marcar un parell o tres de gols. Doncs bé, Kagawa és un mitja punta amb creativitat, tècnica, però amb molt de gol. I és que en la seva formació al Japó el van acostumar a jugar també de punta i veure porteria amb facilitat. A més, és un jugador murri. Ja porta 4 gols en 7 partits. I segur que serà un habitual a la selecció japonesa. Amb Lucas Barrios forma un gran tàndem al Dortmund, un equip amb jugadors molt interessants i dels més agraïts de veure a la lliga alemanya.

1 comentari:

  1. Reconec que vas un pas per davant (o 2 o 3) en futbol internacional, però aquesta vegada ja coneixia el personatge. El japo Jun Isobe me'n parlava sovint. Fins i tot, una de les nits de Sydney, en Jun (que parla quan dorm) va deixar anar un "Kagawa" and something else in japanese I couldn't understand!

    ResponElimina