dimarts, 10 d’agost del 2010

Gols destacats

Dels últims partits que he vist, destacaria dos gols. El primer és el que va marcar Chicharito Hernández a la Community Shield amb el Manchester Utd. En parlarem d'aquest jugador que ja al Mundial em va agradar. Esperarem a veure'l més per opinar. Però, el gol és d'allò més còmic (amb musiqueta de fons).



El segon gol escollit és el d'El Hamdaoui. Al resum veure'l tots els gols del partit entre Groningen i Ajax. El primer ja és destacable, però m'encanta el segon amb el toc amb l'exterior. Apostoflant!



I per acabar us deixo amb una de les fotos de la jornada. És el nou soci del Barça. Fill d'una parella belga. El pare es diu Beeckman i de nom li han posat Barça. El nano està flipant, suposo per la combinació del nom.

1 comentari:

  1. Primer de tot, felicitats pel blog. A veure si entre tots plegats tirem endavant un espai per comentaris, anàlisis i sobretot entreteniment!

    Respecte a aquest últim 'post', dir que també m'ha sorprès el gol amb l'exterior d'El Hambdoui (un jugador desconegut per mi) i sobretot destacaria la cara d'en Barça Beeckman. Aquest nen fa por!

    Respecte a un dels concursos engegats en el 'post anterior', afegeixo els següents noms a l'onze amb referències alimentàries:

    - Pape Paté Diouf (Molde SK)
    - Franco Peppino (Arsenal de Sarandi)
    - Rade Prica (Rosenborg BK)
    (Aquest últim reconec que està agafat amb pinces)

    Llarga vida al blog! Fins aviat.

    ResponElimina