dilluns, 23 d’agost del 2010

L'Arsenal continua amb l'estil Barça

Cap de setmana de molt futbol. Vaig picant d'aquí i d'allà. Destacar l'Arsenal a qui vaig poder veure durant 45 minuts. Ja sé que el rival no era ningú (Blackpool), però no jugaven del tot malament. Els gunners impressionants, tocant molt i ràpid. Si podeu mireu el primer gol, és el mirall. Segur que molts destacaran a Walcott (va fer un hattrick) perquè realment va tenir una autopista per la dreta, però jo em quedo amb Rosicky que sembla que torna a ser el dels millors anys, deixant enrere la plaga de lesions. I parlarem properament de Jack Wilshere. Està jugant al lloc de Cesc i amb només 18 anys mostra detalls de crack a l'hora de treure la pilota jugada. És el jugador més jove en debutar a l'Arsenal. Ho va fer amb 16 anys. Ja veureu que quan en Cesc fitxi pel Barça, ja tenen substitut. A la web de l'Arsenal el defineixen en una frase que diu molt: "Skilful, strong, inventive and versatile, Jack is one of the most exciting young talents in the English game." Ah!! i és anglès, cosa estranya en l'Arsenal.

Continuem amb els temes curiosos del món del futbol. En el primer post vam obrir un dels jocs. Trobar l'alineació de jugadors amb noms relacionats amb l'alimentació. Poso els que tenim i incorporo algun nom més sense negreta.

Alimentació: Kraft (porter B. Munich), Moritz (mig Schalke 04), Macarrone (davanter Siena), Pape Paté Diouf (Molde SK), Franco Peppino (Arsenal de Sarandi), Sushi (Spartak Moscú), Smirnoff (Tom Tosk)
Estats d'ànim: Contento (lateral esquerre B. Munich), Tranquilo Barnetta (mig suís).

I avui una nova celebració


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada