diumenge, 15 d’agost del 2010

Joe Hart, apunteu aquest nom

Primer cap de setmana de competicions oficials a Anglaterra. Ha començat la Premier i ja he pogut veure les evolucions d'alguns equips. El primer el Tottenham-Manchester City. Dos equips que, diuen, poden ser favorits a la lliga per sota Manu i Chelsea. El City em va defraudar una mica. N'esperava més. Poca coseta de Silva (suposo encara no integrat) i Touré. En general, grisos com tot l'equip. El Tottenham els va passar per sobre. Em va agradar un tal Bale, migcampista dels Hotspurts.

Però l'estrella, sens dubte, va ser el porter del City, Joe Hart. Impressionants parades. De fet, si el partit va acabar amb empat a zero, va ser gràcies a ell. Serà el futur porter anglès a la selecció. De fet, ja va debutar en l'amistós d'entre setmana entre Anglaterra i Hongria. Doncs ja té titularitat assegurada i, més tenint en compte que Capello estava mirant el partit. Només té 23 anys i ha deixat a la suplència a Given. Porter irlandès que recordareu del seu pas al Newcastle. Ha estat internacional sub-19 i sub-21. Aquest cap de setmana parades tipus Casillas. Essent anglès, esperem no faci cantades estil Green.

A banda d'això, no gaire res. El Chelsea continua a la seva, sense gaires canvis, i els mateixos noms de sempre. Ja en parlarem. El Liverpool - Arsenal, poca coseta. El Liverpool, crec, que continuarà tan irregular com l'any passat. Només el nom de Joe Cole (expulsat aquest diumenge) engresca una mica. L'Arsenal, sense Cesc en el partit, pinta millor, però tampoc va fer un bon partit. En parlarem, analitzant els nous fitxatges.

Pròximament parlaré de lliga russa i argentina, on ja he pogut veure mig partit de River Plate. Només dir que Burrito Ortega i Almeida encara juguen i no ho fan pas malament.

Per acabar us deixo amb dos vídeos increïbles. Us ho explico. Es tracta del nou espot publicitari de la marca Puma. Us deixo primer la versió italiana i després l'anglesa. M'agrada, especialment, la segona. Els primers fan mitja por amb una cançó d'Umberto Tozzi, mentre que els segons amb una cançó de Savage Garden fan molta gràcia, sobretot un hooligan que només té 3 dents. Ja em direu. Jo sóc de Puma, més encara.

Italians



Anglesos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada